Rob van Zuijlen was meer dan 40 jaar met Dr. Shoe een vertrouwd gezicht in het winkelcentrum van Diemen. Rob startte in Diemen waar op dat moment maar 14000 mensen woonden. De groei naar 25000 Diemenaren betekende meer klandizie en zorgde ook voor nieuwbouwplannen voor winkelcentrum Diemerplein. Rob heeft de ontwikkeling rond de nieuwbouw van dichtbij meegemaakt. Hij heeft met tevredenheid kunnen zien dat Dr. Shoe na de verbouwing op de vertrouwde locatie kon terugkeren.

Rob vindt het jammer dat een aantal winkelruimtes nog steeds leeg staan. De parkeergarage en de roltrap, waardoor je niet met een winkelwagentje omhoog kan,  dat had anders gekund. Hij is regelmatig te vinden in het winkelcentrum en heeft oog voor de kleinste details.

Na zijn pensionering verveelt hij zich geen moment. Eindelijk heeft hij meer tijd voor zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. Op zaterdag mag hij regelmatig kijken bij wedstrijden van amateursclubs zoals SV Diemen en AFC. Hij is actief voor de Nederlandse Schoenmakers Vereniging (NSV) en natuurlijk ook voor Leefbaar Diemen.