Max Sannes onafhankelijke partij diemen

Mijn naam is Max Sannes en ik woon 14 jaar met mijn gezin met veel plezier in Diemen-Zuid. Diemen is een mooie onafhankelijke gemeente. Toch zijn er een hoop zaken die we kunnen verbeteren. Hoe doe je dat? De gemeente faciliteert ons als bewoners, maar hoe weet de gemeente wat wij willen? Ik heb mij aangesloten bij de Onafhankelijke partij Diemen en voel ik mij hier gehoord. Het idee om wijkgericht te denken, vind ik positief. Elke buurt heeft zijn eigen inrichting en behoeften. En onze gemeente groeit door met nieuwe wijken. Ook al deze wijken moeten veilig zijn.


Politiek is een boeiende en veelomvattende taak, waar de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod komen. Maar het gaat om het belang van ons, de bewoners van Diemen. We willen duidelijkheid over de vele vraagstukken met diepgaande onderwerpen krijgen. Kan dat niet helder en makkelijker? De ambtelijke beslissingen mogen best wel uitgevraagd worden. Of het nu beslissingen over de veiligheid, financiƫn, gezondheid, milieu of de openbare ruimtes zijn. We zorgen dat uw stem over het beleid dat gevoerd wordt, gehoord wordt. Ik denk dat we na de laatste coalitie wel een verfrissende kijk op de politiek kunnen gebruiken en daar kan een lokale partij als de Onafhankelijke Partij Diemen zeker aan bijdragen.