Ik woon in Diemen-Zuid en ben gehuwd. Ik ben vader van twee kinderen en heb zelf drie kleinkinderen.
Ik heb lang bij het Ministerie van Financiën/Belastingdienst gewerkt. In de loop der tijd heb ik daar op verschillende plekken functies bekleed. Momenteel ben ik zelfstandig adviseur en ben ik lid van de maatschap Waal Consultancy en ben daar binnen belast met de financieel economische adviezen.
Ik vind het leuk om mijn kennis overdragen aan anderen en ben docent Bijzondere invordering en Civielrecht. Bij de belastingdienst was ik opleidingscoördinator, voorzitter van de Landelijke Adviesgroep Diversiteit Belastingdienst en HR-Adviseur Belastingdienst.

Als het even kan mag ik graag vier keer per week aan mijn fitness werken en vroeger was ik ook actief met atletiek en speelde ik basket.

Ik adviseer en help de Onafhankelijke Partij Diemen met plezier over zaken als financiën en begroting.

De Onafhankelijke Partij Diemen discussieert momenteel stevig over de begroting om te nagaan op welke zaken kan worden bezuinigd en op welke zaken niet kan worden bezuinigd. Wij moeten voorkomen dat de lasten voor de Diemenaren verder worden verzwaard. Wij moeten de inkomenspositie van onze Gemeente verbeteren!  Diemen moet weer Leefbaar en een plek worden om prettig en betaalbaar te wonen!